Double Strand PPR Rør Produksjonslinje
Double Strand PPR Rør Produksjonslinje
Produktdetaljer

Double Strand PPR Rør Produksjonslinje


Høyhastighets ekstruder av denne dobbeltstrengs ppr rørlinjen vedtar spesialdesignet høy effektiv fem-seksjon type skrue og fat, som er vårt firma uavhengige design med helt uavhengige immaterielle rettigheter. Dette er de essensielle betingelsene for å sikre rask plastisering og spredningseffekt, og å realisere høyhastighetsproduksjon.


Linjemodell

Skruvdiameter

L / D

 

Produksjonsomfang

 

Produksjonshastighet

 

Nominell kraft

 

KDSG-60

Ф 60mm

36 : 1

φ 20-32mm

15m / min × 2

148 Kw

KDSS-60

Ф 60 / 60mm

36 : 1

φ 20-32mm

25m / min × 2

188 Kw

KDSS-75

Ф 75 / 60mm

36 : 1

φ 20-32mm

30m / min × 2

230 Kw● Dørhodet

◎ Double strand pipe ekstrudering dø hodet mold er produsert av importert CNC maskin,

◎ Med en trykkbalansefordelingsenhet, som sikrer nøyaktig styring av doble ekstruderte rør i en hvilken som helst tilstand.


● Spesielt Struktur

Doble strengrørstrukturen er spesielt brukt i vakuumkalibreringstanken, avtrekksmaskinen og skjæremaskinen, med fint utseende og vitenskapelig design, som er veldig lett å betjene og kontrollere.


● PLC Control System

Den dobbelte ppr-rørmaskinen vedtar det originale Siemens PLC-kontrollsystemet.

Multi-punkt lukket loop-kontrollsystem, som sikrer høyhastighets synkron kontroll og pålitelig drift av hele produksjonslinjen.Kaide Machinery er en av de velkjente produsentene av ppr-rørproduksjonslinjer i Kina, og du er sikkert verdt å ha en. Velkommen til grossist double strand ppr pipe produksjonslinje til konkurransedyktig pris fra vår fabrikk.
Forespørsel