Rørfremstillingsmaskinen (Subsurface Drip Irrigation)
Rørfremstillingsmaskinen (Subsurface Drip Irrigation)
Produktdetaljer

Underlagsrøret Dypbevattning (SDI) Rørfremstilling Maskinen er å produsere overflate drip vanning rør med PC flat dripper.

Det er mange fordeler med dypvannsbehandling under overflaten, inkludert den høyeste vannbrukseffektiviteten til enhver vanningsmetode.

1) En undersøkelse viser at avlinger dyrket under undergrunnsdråpe vanningsrør kunne redusere vann opptil 40%, mens økt avkastning og kvalitet sammenlignet med andre vanningsmetoder.

2) SDI tilpasser seg også lett til mindre, uregelmessige størrelse felt som er vanskelige eller umulige å irrgiation med andre metoder.


Funksjoner av overflaten drip vanning pipe making maskin


1) Dripper sortering, transport, innsetting enhet

Høy hastighet, stabil og korrekt, med automatisk feilplassert dripperavstøtningsanordning, for å sikre at drippertilførselen er 100% kvalifisert. Det har også tørrere mangel eller tomt alarmsystem.


2) Ekstrudering med høy effektivitet, spesiell skrue og fat design, for å sikre stabil, høy ytelse ekstrudering.


3) Teknisk dripper med høy presisjon og stansemekanisme spesielt for PC Flat Dripper, sørg for at drippestansen er nøyaktig ved rørtykkelse på ca. 1 mm.


4) Rørviklingsmaskin med høy hastighet, vurderer rørtykkelsen og høyhastighetslinjen.


5) Siemens PLC kontrollsystem realiserer virkelig den synkrontiske kontrollen hele undergrunnen drypp vanning pipe making maskin, enkel og praktisk å betjene.


Subsurface Drip irrigation pipe Eksempel

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss.
                                   

图片关键词

            


Kaide Machinery er en av de kjente produsentene av dypvannsbevegelse (sdi) produsenter i Kina, og du er sikkert verdt å ha en. Velkommen til grossist underlagsdråpe vanning (sdi) pipe making machine til konkurransedyktig pris fra vår fabrikk.
Forespørsel